Отсреща

Направи събитие в ОТСРЕЩА

Имате идея за страхотно събитие - това е правилното място за вас. Пространството ни е подходящо за малки събития и обучения с до 30-35 човека. Научете повече тук.

Отсреща - пространство за събития и обучения

Какво предлагаме

Организирайте събитие

ОТСРЕЩА е подходящо място за малки събития и обучения. Ако са ви омръзнали сивите и тъмни конферентни зали, опитайте креативната среда на нашето пространство.

Проектор

Имате презентация или снимки, които искате да покажете на вашата публика, ние имаме добър контрастен проектор и свободна бяла стена за прожекция.

Напитки от бара

Предлагаме голямо разнообразие от алкохолнни и безалкохолни напитки. Домашната лимонада и сиропи са сред любимите на нашите клиенти, а пък любителите на бира ще открият две пълни витрини.

Хората, които ни повярваха

Какво е пространстовото и атмосферата през очите на другите.

Креативния интериор на Отсреща придава на събитията ни модерна и уютна атмосфера. Комуникацията ни с хостовете Венера и Зи винаги е била супер лесна преди и по време на събитята ни!

Марина Кисьова Де Хеус

Отсреща е любимото ни място за организиране на събития в Пловдив. От обучения в малък формат до интерактивни работилници, пространството предлага всичко, от което имаме нужда. Обстановката е разчупена и предразполага към креативност, мебелите са функционални и лесни за подреждане в различни конфигурации, светло и уютно и с много вкусно хапване и кафе. Най-добрата алтернатива на традиционните офис и конферентни пространства!

Анна Димитрова

Регулярни събития при нас

Вдъхнови се и направи следващото събитие ти.

всеки последен четвъртък от месеца

Тя в Пловдив

Тя в Пловдив е месечно събитие, което дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания.

всеки вторник

Клуб "Фото свят"

Клуб "Фото свят" работи за създаването на солидарна фотографска общност в България. допринасяща за развитието и популяризирането на фотографията.

три предприемачески уикенда - много вдъхновения

Предприемачески уикенд

Част от проекта "Пре-създай Пловдив". Той търси пресечната точка между предприемачеството, социалното въздействие, технологиите, активизма и изкуството.

един проект - четири изложби

Math Monsters

Математически чудовища е един проект на Христо Петров, който търси пресечната точка между изкуството и математиката.

Изберете това, от което имате нужда

Наем на проектор

30лв.
  • за едно събитие

Вечерно събитие

може да наемете пространството в делничен ден след 19:00 часа и събота и неделея

65лв.
  • безплатен проектор
  • промотиране в социалните мрежи

Наем за цял ден

наемет пространството за целодневно съитие

170лв.
  • 8-10 часа продължителност
  • безплатен проектор
  • промотиране в социалните мрежи