Отсреща

Отсреща

Мисия и визия

ОТСРЕЩА е място за срещи. Тук на кафе, чай или бира обменяме идеи за всичко, което ни вълнува и прави живота ни по-качествен. Мечтаем, че можем да живеем по-смислено, устойчиво и качествено и в основата на това е да общуваме и взаимодействаме по нов начин. Обичаме да изследваме природата и вярваме, че сме неразривно свързани с нея и нейните принципи могат да ни дадат отговори за това как да живеем, правим бизнес, организираме градовете си. Слагаме на преден план личното удовлетворение и израстване на всеки, отвъд изтърканите определения за успех и търсим съмишленици по всички каузи, с които се захващаме.

Какво предлагаме?

Споделено място за работа

Отсреща предлага работни места на споделено бюро с работно време 09:00 до 18:00 от понеделник до петък. Събота е отворен ден за всички посетители.

Събития

Имате идея за страхотно събитие - това е правилното място за вас. Пространството ни е подходящо за малки събития и обучения с до 30-35 човека. Научете повече тук.

Кетъринг

Освен смислените срещи и добрият дизайн, ни вълнува и качествената храна. Ако не сте опитвали все още нашето меню, тук можете да откриете повече информация.

Кафе

Елате да опитате страхотното ни еспресо или интересните чайове - сами или с приятел. Пробвайте продукти от местни производители.

Екипът на Отсреща